GB Dressage

Gitte M. Burgaard

Jeg er født i 1984, og har redet siden jeg var 6 år gammel. Det har altid været dressuren og stævneridning, som har haft min store interesse. Jeg er oprindeligt uddannet indkøbsassistent, men efter endt uddannelse, fik jeg muligheden for at komme ud og arbejde i en salgs- og uddannelsesstald, og derefter vidste jeg, at det var uddannelse og hest og ryttere, jeg brændende ønskede mig at leve af, og i 08 da GB-Dressage APS blev bygget, blev det muligt at have med heste at gøre på fuld tid..

Jeg står for uddannelsen og den daglige pasning af hestene, samt undervisning på GB-Dressage APS.

Jeg har redet et utal af stævner, og er placeret op til og med Intermedier I, på heste jeg selv har uddannet. Derudover er jeg placeret ved et utal af distriktsstævner, distriktsmesterskaber, egnethedstest og har deltaget ved bla. DM for YR, Ecco cup finale samt Bundgård Byg finale.

Jeg lægger stor vægt på at hestene får den rigtige grunduddannelse, og det er vigtigt for mig, at hesten har det godt, og trives med den træning den tilbydes.

 

GB-Dressage APS | CVR: 30818261 | Gretbjergvej 30, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 20485911 | postmaster@gb-dressage.dk