GB Dressage

2014

2014
 
7/12
Puha alting går bare så dejligt stærkt for tiden. Den nye stald bugner af de skønneste og sødeste heste som er i arbejde for kunder og de første heste er allerede booket ind for 2015- Det er bare så skønt at kunne hjælpe en masse menneker og deres dejlige heste. Skulle du have behov for at få en hest i arbejde eller mangler du en opstaldning. Så fortvivl ej, ring eller skriv til mig så kigger vi på hvornår der bliver en tom boks til lige præcis din hest  :o)
 

5/12
Så er baby tilbage i stor form igen,
og fik lov til at slutte sæsonen af med en Mb1
ved landsstævne i Middelfart.
Baby har ikke gået stævne side april måned,
så han syntes det var en fest at komme i byen.
Og programmet bar rigelig præg af,
at han tænkte rigeligt selv. Men det blev til  65,5%
selv om der var rigelig plads til forbedringer.
Så vi glæder og til at komme afsted nogle gange igen i starten i 2015 og lige finde ud af at man skal holde sig til de øvelser der er i programmet øget sværhedsgrad giver ikke ekstra point :o)
 
3/12
I dag fik jeg den dejlige Hot Boss i arbejde. Boss er en dejlig Vallak for 2009 efter Hotline /Traumdeuter han er 178 cm. og han vil blive udbudt til salg for ejeren indenfor de næste par måneder.
 
28-30/11
Årets sidste stævne for Wing og Delfi var landssstævne i Ålborg og sikken en weekend at slutte sæsonen med.
Delfi var virkelig super og gik 3 ture i Mb med over 70% og det blev til hhv. en 2, 3 og 4 plads i Mb1,2 og 3
 
Wing var også super dygtig og blev nr. 4 i Ma1 med 67%, og 1. uplaceret i Ma2 med 67%.
 
Så nu står den på en god lang vinter træning efter lidt velfortjent ferie, og så håber jeg at Delfi er PSG klar til B- stævner og at Wing kan få en god sæson i Lille tur.
 
13-15/11
Denne weekend var Delfi og Wingman med
til stævne i Blue Hors' fantastiske rammer,
og det var på alle måder en super weekend.
Delfi blev placeret som nr. 8 i Mb1 med 67%
og nr. 4 i Mb3 med 68%.
Wingman gik også rigtig fint, og endte som,
1. uplaceret i Ma1 med 66% i et rigtigt skarpt felt.
 
 

11/11
Finn Greve kommer stadig på fast basis
hos Gb-Dressage og vi er så glade
for samarbejdet.
Så skulle du mangle top fantastisk undervisning
så kontakt Gb-Dressage for yderligere info.
Billederne er af Wingman i daglig træning.
 
 
 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
19/10
Denne weekend var der c-stævne på Skovly.
 
Lørdag gik den 7 Årige Delfi sin 2. Ma1. og det blev til en flot tur til 66,9% og en ærgerlig placering som 1. uplaceret.
 
Søndag red Katja Ahrenfeldt og Camarro SR LA2, og de blev til en flot tur til 65,7% og en 4. plads. Ekvipagens 1. placering til C-stævne. kæmpe tillykke.
 
Line Bang Larsen og Nik Høj, var også til start. De sejrede sikkert i LA4 med hele 71,1% mere end 2% point til nr. 2.
 
Stort tillykke piger.
 
 
15/10
Denne onsdag var Defli og jeg så heldige at vi fik lov til at prøve og ride en Mb3 til JBK- Det var en stor og spændende oplevelse. Delfi var som sædvanlig total cool og tog alt med ophøjet ro, selv om det var sæsonens 1. indendørsstævne.
Vi havde en rigtig fin tur, dog fik jeg lavet en fejl i et ch som var ret dyrt. Ærgeligt men sådan er tingene nogle gange.
Vi blev honoreret med 66,9% og 2,3% ponit fra placering i et stærkt felt.
 
En af mine andre dygtige rytterer, Spring rytter Caroline Schaarup-Kjær, deltog også ved JBK med begge hendes ponyer- hun opnåede følgende placeringer:
 
På 7 års Oxview Denver blev det til placering i både MB (110) og MA(120)
 
Og på Bebo blev det til placering i MA(115 og 120) samt to ærgerlige bomme i GP.
  
11-12/10
Denne Weekend var der D-stævne på Skovly hvor GB-Dressage også var repræsenteret.
 
Silje og Starlight fik deres 1. placering til D-stævne. Og det blev til en flot 2. plads i LD% klasse.
 
Line Larsen og Nik Høj deltog i 1. afdeling af Kommunemesterskabet hvor det blev til en flot 3. plads med 72%
 
28/8
I dag er Hanne og "B" flyttet ind hos GB-Dressage. Vi glæder os meget til at lære Hanne rigtigt at kende og håber både hende og B kommer til at befinde sig rigtig godt.
 
 
24/8
I dag havde vi besøm af Jørgen Olsen som legede med
Piaff fra jorden med bla. Wingman. Super spændende dag.
 
 
 
 
16/8
Nu er der bare sket en helt masse igen og jeg kan slet ikke følge med :o)
 
Vores super dejlige nye stald er blevet færdig og er blevet taget i brug. Hestene nyder lyset og luften i  stalden i fulde drag og ikke mindst de kæmpe store bokse. Så dejligt en ny og funktionel stald endelig er blevet en realitet.
 
Derudover har Gb-Pigerne igen været super seje til stævne.
 
Der var D-stævne på Hedensted Rideklub d. 15-16/8, hvor det blev til følgende resultater:
Tina Matzen og E-quest opnåede 66,3% i La2-6% klasse og de hev deres 1. roset hjem sammen. Det rakte til en super flot 4. plads.
 
Gitte Vikklsø og De Rouge var også til start og det blev til en super flot tur i La3 til hele 69% og gav en super flot 1. plads. Stort tillykke.
 

Den samme weekend var Rikke Gregersen og Superior til stævne på Vilhelmsborg. Sideløbende med Pony Dm i Dressur afviklede man nogle DYD klasser, som er klasser for u. 21 rytterer. Her opnåede Rikke og Superior en super flot 2. plads i Mb0 med 67%.
 
Sidst men ikke mindst formåede en af vores opstalderer Benedikte og Lorenzo at kvalificere sig til Mellemrunden i 6 års championatet, med hele 8,1 og en flot 3. plads i kvalifikationen i Billund.
 
Kæmpe tillykke til pigerne.
   
16/7
Nu løber tiden bare alt for stærkt igen. Men sådan går det når der er gang i alt for mange skønne ting samtidig.
 
Nå fra d. 13-16/7 deltog en masse rytterer fra Gb-Dressage ved Jysk Rideuge i Silkeborg og det blev til en masse flotte placeringer og rideture og en meget stolt træner.
 
 Line Larsen og Nik høj:
Nr. 3 i La2 med 67,58%
Nr. 2 i La1 med 69,06%
 
Gitte Vikkelsø og De Rouge
Nr. 2 i La2 med 68,13%
Nr. 6 i La1 med 68,51%
 
Chanette Pedersen og Lavenya LF
N. 4 i La2 med 67,41%
 
Rikke Gregersen og Superior havde Mb3 debut hvor det blev til flotte 64,3%
 
Derudover blev Vandkærs Delfi nr. 4 i hendes Ma1 debut med 64,44% og nr. 2 i Mb3 med 68%
Wingman blev nr. 5 i Prix st. Georg med 66,7%
 
Gb-Dressage ønsker alle rytterer stort tillykke
 
 
14-15/6
Denne weekend red vi om Sydjysk mesterskab i Billund rideklub. Det var Delfi som skulle være med. Lørdag gik hun en super tur og endte kvalifikationen med en 2. plads i Mb2 kun 0,02% fra 1. pladsen- Da feltet var super tæt skulle der virkelig gives gas i Finalen. Delfi var super ingen, men desværre indløb der et par fejl i Mb3  pga. hendes manglende rutine men samlet endte vi med en 4. plads i senior SJM 2014.
 
Rikke Gregersen og Superior deltog i SJM for YR samme weeend. Og de endte også med en super flot 4. plads under 1% fra 3 pladsen.
 
12/6
I dag er der blevet støbt gulv i det  nye byggeri. Vi glæder os så meget til det står færdigt med de nye bokse og forhåbentlig kommer der en enkelt opstalder eller to som har lyst til at være en del af vores fantastiske stald miljø. 
 
Derudover er jeg begyndt at undervise i Skanderborg hos http://www.hemstokhorses.dk mandag og onsdag aften. Super spændende men nye dygtige elever :-D
 
11/6
Nu kan jeg se jeg hænger lidt i bremsen med at få opdateret igen. Men tingene går bare så dejligt stærkt pt.
 
Gb- Dressage har igen haft dygtige rytterer til stævne. 
 
Emily Charmig og Kiesboy har redet D- stævne i Vestbirk hvor det blev til en flot sejer i LC2 med 71%.
 
Victoria. Kirchoff og Starly blev nr. 2 i Lc% klasse i Horsens med 69%
 
stort tillykke. 
 
24/5
I dag havde Emily Charmig og Omlor's Kiesboy deres Lc1 og 3 stævne debut ved Vejles D-stævne. De leverede to fine ture som blev honoreret med hhv. 73 og 70% og to 1. Pladser. Stort tillykke til Emse og KB. 
 
19/5
I dag var en virkelig stor dag. I dag vil vi nemlig grønt lys til at bygge en stald. Det bliver så super fantastisk at kunne udvide vores velfungereden stalde med 10 store lyse og luftige træpiller bokse. Alle med vindue ud self. Derudover vil 5 af dem blive med egen paddock. Så ledes at hestene kan gå ind og ud som de har lyst til. Dette vil også give nogle fantastiske mulighed for ex. Allergi heste, heste med skader semi en periode ikke kan gå på alm mark men ex. Kombineres med skridtbånd 2-3 gange dagligt efter behov og ikke mindst bare for alm. Velvære og luksus for vores i forvejen super forkælede heste. 
Så skulle du stå,og mangle en opstaldning pr. 15/8 så ring eller skriv så har vi plads i en super funktionel stald med fantastisk miljø for både hest og rytter og faciliteter i top. 
 
9-10/5
Denne weekend stod den på årets første udendørsstævne.
Denne gang var det Delfi, som skulle gå landsstævne i Kolding. Hun har rykket super meget i træningen hos Finn Greve de sidste uger så var rigtig spændt på det hele og ikke mindst på, hvordan hun taklede at udendørssæsonen er startet.
 
Men som sædvanligt blev alle bekymringer gjort til skamme. Delfi er og bliver en kammerart. 
Fredag gik hun Mb2 en super fin tur til 69,7% og en flot 2. Plads. 
Lørdag var banerne lidt tunge så hun faldt en anelse fra hinanden på banen og kan godt mærke hun stadig mangler lidt styrker og at mb3'en er lidt sværer end Mb2'en. Men hun forsøgte efter bedste evne og blev belønnet med 68,3% og en flot 5. Plads, kun 0,2 % point fra 2. Pladsen. Så glæder mig rigtig meget til den sidste styrke kommer så bliver det virkelig godt :-D
 
7-8/5
Så  har Jørgen Rask igen været og afholde et super spændende og inspirere de kusus hos GB-Dressage.
 
2/5
I dag skulle en af GB's opstalder, Benedikte windfeldt og Lorenzo til UVM iagttagelse på Vilhelmsborg og det lykkedes dem på flotteste vis at komme igennem nåleøjet og med videre i Bruttotruppen.
Kæmpe tillykke til Beneditke og ejeren af Lorenzo Stald Halmtofte. 
 
27/4
Delfi havde en enkelt start i Egtved. Og hun brillierede endnu engang men en rigtig flot tur til 69% i Mb0 og en flot 2. Plads. 
 
I dag havde Gb-dressages yngste rytter også stævne debut. Lille Silje og Star Light skulle ride LD1 ved interne stævne på Hedensted Rideklub og de lavede den flotteste debut med 65% og en 1. Plads. Stort tillykke. 
 
11-13/4
Så er endnu en fantastisk weekend sluttet. Denne gang en rigtig travl en af slagsen, da alle 3 heste var meldt til Landsstævne i Hedensted. Dejlig nemt med 9 starter på hjemmebane.
 
Fredag:
Baby havde MB1 debut og
kvitterede med en super tur til
70,5% og en 1. plads.
Delfi var en smule usikker på alt pynten og lidt trykket så en lidt usikker tur i Mb1, som gav 65,5%
Wing skulle gå Inter 1 for kun anden gang. Havde en ok tur, men wing var lidt rigelig fremme i strikkerne, men blev honoreret med 64,6% så det skal nok blive godt med noget mere rutine.
 
Lørdag:
Baby havde igen debut denne gang i Mb2. Rigtig fin tur igen og blev belønnet med 68% og en 7. plads.
Delfi var meget bedre tilpas i dag, fik et enkelt kiks efter det sidste ch, ad midten med fik 66,7% så super dejligt hun løsnede op og var mere afslappet i dag.
Wing var super stjerne i dag i PSG. Havde et enkelt kiks efter den første fri trav, hvor han sprang i galop for mig. Men blev belønnet med 66,5% og endte under 1% fra placering.
 
Søndag:
Baby havde igen igen debut. I dag i Mb3, og igen præsterede han til UG. Hele 69,5% og en placering som nr. 5 i et super hårdt feldt.
Delfi var tilbage i sin vanlige form i dag. Hun leverede et super fint program og blev belønnet med 68,6% og blev 1. Uplaceret i Mb3.
Wing var super igen i dag. Især galop turen var super god. Vi blev belønnet med 66,4% og igen 0,8% fra placering i et super stærkt felt. Så det skal nok blive rigtig godt med lidt mere Rutine.
 
Så glad og taknemmelig over 9 super starter og 3 heste i Rivende udvikling.
 
1/4
 
Så ankom Jane Heedes nye skønhed. En dejlig pinto fra stutteri Hoelgaard. Den hedder whitney og er allerede faldet godt til. Vi ønsker Jane og whitney alt det bedste i fremtiden. 
 
30/03
Tiden racer stadig afsted med storm skridt og en masse nye og spændende ting tager form hos GB-Dressage for tiden.
 
I Marts holdte vi igen et super succesfyldt kursus med Jørgen Rask. Der var kæmpe tilslutning som sædvanlig, Jørgen kommer igen i Maj.
 
derudover er jeg begyndt at modtage undervisning Hos Finn Greve et super spændende samarbejde. Jeg føler allerede nu på ganske få gange, at hestene rykker sig med stormskridt og glæder mig enormt til at se, hvad fremtiden bringer for alle 3 heste.
 
Derudover er vi så småt gået igang med at tegne, på et nyt stald projekt med 10 nye bokse, hvor af de 5 gerne skulle blive med udgang til sandfolde, hvor hestene selv kan gå ind og ud. Det bliver så spændende glæder mig til projektet er færdigt, skal nok holde hjemmesiden opdateret :o)
 
Nå men tilbage til weekenden d. 27-30/3.
Baby havde sin Landsstævne Debut ved Landsstævnet i Middelfart. Han har ikke gået stævne siden December måend så humøret var højt som altid, når baby er med i snor.
 
Vi skulle ride Mb0 torsdag og fredag. Torsdag var han en anelse trykket af pynt og omgivelser men leverede en fin trav- og skridttur, men der indløb desværre en del fejl i galopturen da han vågnede lidt rigeligt for mig i galoppen. Resultatet blev 66,2% endte som nr. 14 med 0,8% op til placering.
 
Fredag var energi niveauet lidt mere passende og baby gik igen en rigtig flot tur denne gang uden de store fejl dog stadig med en masse ting som kan forbedres og styrkes. denne gang blev det til 67% og en dejlig 5. plads. Så bestemt en godkendt debut.
 
Gb-Dressage havde også andre ryttere afsted denne weekend til stævner flere steder i landet:
Nynne Weng havde taget turen til Ikast. hvor hun skulle ride LD12% klasse ved D- stævne i Ikast Rideklub. Nynne red sig til en super flot 4. plads med hele 69%
 
Emily Charmig og Kiesboy var til start i Grindsted. Hvor Emily og den unge Hingst havde deres stævne debut sammen. Og det blev til en flot 5. plads i LC123% klasse med 66%.
 
Gitte Vikkelsø afsluttede weekenden på flotteste manner sammen med De Rouge til D-Stævne i Horsens. Hvor de suverænt vandt La1 med 71,8% med hele 3% ned til 2. pladsen. Gitte blev også nr. 2 i La2 med 71%.
 
Kæmpe tillykke til alle de dygtig piger. Flot Flot.
 
21/03
Var en af Gb-Dressages opstalerer, Benedikte windfeldt og Lorenzo til C-Stævne i Esbjerg hvor de skulle ride La2. Det klarede de til UG med 73% og en 1. plads.
 
14-16/3
Så skulle stævne sæsonen også skydes igang for Wingman. Denne gang ved B-Stævne i Holte. Hvor Wingman skulle have Inter 1 debut og prøve kræfter med 1. afdeling af Bundgård byg cup.
 
Fredag stod den på PSG. Vi havde en udemærket tur, som dog bar lidt præg af, at vi var lidt stævnerustne. Bla. med et glædeshop i  3'er serien... det gav altså ikke ekstra point, at være ridende på en glad hest ;o) Men det blev alligevel til 64,1%.
 
Lørdag stod den på Inter 1 debut i et super skarpt Bundgård byg felt. Vi havde en virkelig super tur. Lidt på det sikre, da det var vores debut, Men vi blev honoreret med ikke mindre end 65,7% og endte som nr. 13 af 18 så det betød, at vi var viderer blandt de 15 bedste til küren hvilket var langt over forventet. Derudover var der kun 1% op blandt de 10 bedste.
 
Søndag stod den på kür. Noget Wing aldrig har prøvet før og jeg kun har prøvet ganske få gange. Jeg havde valgt at bruge en gammel kür fra en anden hest til Wing, indtil jeg lige vidste, hvor klar vi var til inter 1 niveau. Wing forsøgte efter bedste evne at lege med, og vi havde en ok tur og fik 65% og holdte vores placering som nr. 13.
 
så alt i alt var det fantastisk at være igang på stævne banerne igen efter lidt vinter Hi. nu skal de næste måneder gå med at forbedre vores svage punkter i Inter 1 og få lavet en kür som passer til wing, som vi forhåbentlig får brug for til 2. afdeling af bundgårdbyg cup i juni måned på Broholm.
 
27/02
Hold da op tiden render stærkt. syntes lige det har været jul og nytår og nu skriver vi snart 1/3 og foråret melder sig. Det er så fantastisk.
Stævne sæsonen er også så småt igang hos GB-Dressage. Den forgangne weekend var Line Lasen og Nik til stævne på Skaarupgaard. Hvor det blev til en flot 6. plads i LA2 med 67%-
 
GB-Dressage APS | CVR: 30818261 | Gretbjergvej 30, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 20485911 | postmaster@gb-dressage.dk