GB Dressage

2013

2013

30/12
Nu er 2013 snart ved at være ovre- og endnu engang har det været et super spændende år på rigtig mange punkter. Men også et år som har budt på nogle uventede opgaver. bla. den opgave at jeg pludselig fik at vide, at jeg skulle opereres i hoften og ikke måtte ride i 3 måneder. Det var enormt frustrerede og uhåndtertbart, at det man plejer at kunne pludselig, ikke var muligt mere og ikke mindst, hvordan man får forretningen til at køre videre i så lang en periode, når man skal være på krykker en længere periode. Men ved hjælp af en kæmpe opbakning fra de fantastiske opstalderer Gb-Dressage er i besiddelse af, kørte alt på skinner indtil jeg var klar og på benene igen. Heldigvis er det hele blevet super godt efterfølgende og det bærer det resterede års resultater også stort præg af. Derudover er jeg også nødt til at sende en kæmpe tak til Lotta Rask (Jørgen Rasks søde kone) og ikke mindst til Per Skærbæk (Tailormade horses), som sørgede for at Wingman og Baby var i de bedste hænder og kom toptunet hjem, da jeg var ride klar igen. Og selvfølgelig mine dejlig forældre og mand, som altid træder til og hjælper når det er nødvendigt. Uden alle jer dejlige mennesker, var det aldige kommet til at gå.

Da jeg blev ridende igen efter operationen, er året sust afsted med det ene super fine resultat efter det andet. Alle 3 heste har rykket sig enormt og været rigtig godt kørende. De to 6 års hestev(delfi og baby) har begge opnået flere placeringer i MB og har begge være placeret i top 3 i deres Mb debuter. Wingman har rykket sig fra stabil M hest, til at nærme sig Lille tur med placering i Ma og flere ture med over 66% i Georg til b-stævner. Han forventes at have debut i Inter 1 i løbet af foråret 2014. Både delfi og baby forventes at skulle have debut i St. Georg i løbet af 2014 også. Så jeg kan kun være super taknemmelig for et fantastisk år 2013 og glæder mig helt vildt til at se, hvad 2014 har at byde på for os.

Jeg vil gerne ønske venner, familie, kunder, opstalderer og elever et super dejligt nytår. Og håber at se jer allesammen i 2014 til endnu et fantastisk år.

29/12
Rikke Gregersen og Superior var denne weekend til start til DYD stævnet i Skåde hvor hun skulle have Mb0 debut til c-stævne. Det blev til en rigtig rigtig flot tur til 67% og der med 1/2 b-hest i hus i første forsøg. Stort tillykke.
 
Gitte Vikkelsø og Moulin Rouge var til stævne i Hedensted denne weekend. Hvor de leverede en flot tur i La2 til 68% og fik en flot 1. plads. Også stort tillykke.

21-22/12
Denne weekend har vi været så heldige at kunne afholde kursus med Jørgen Rask. www.Rask-drssage.com Det var et fantastisk kursus med Jørgen, som altid, og opbakningen var enorm. Ikke mindre end 13 rytterer deltog i kurset. Vi kan med glæde meddele at Jørgen har lovet at komme igen d. 1-2/3 14, og Vi glæder os allerede rigtig meget :o)

7-8.12
Denne weekend skulle baby og Delfi gå årets sidste stævne. Det var ved C-stævne i Skovly i Juelsminde. Baby gik Mb0. Han gjorde det ganske pænt, en lidt slap travtur og en enkelt misforståelse i et ch. blev belønnet med 66,5% og en 3. plads.
 
Delfi skulle have Mb2+3 debut. Hun har ikke gået stævne siden Youngsters stævnet på Vilhelmsborg i August, så jeg var noget spændt på om opgaven var lige stor nok til hende. Men som altid var Delfi med på legen og gjorde sit ypperste inde på banen. Mb2'en var rigtig super og blev belønnet med ikke mindre end 68,9% og en 2. plads Hun blev belønnet med bal. 8 for fri skridt og 8 for ch. Derudover blev hun B-hest i første forsøg og er nu klar til landsstævner i 2014.
 
Jeg troede næsten ikke, at det kunne blive bedre, men i Mb3'en ydede Delfi igen sit aller bedste. Hun var en lille smule træt efter lørdag så travturen blev lidt mere flad end om lørdagen, men Ch'erne var flotte og igen blev hun honoreret med 8 for fri skridt og fik et samlet resultat på 67,2% og igen en 2. plads. Så alt i alt et super stævne og 2 fantastiske debuter.
 
Andre af Gb's rytterer var også til stævne denne weekend.
 
Gitte Vikkelsø og De Rouge var til D-Stævne i Egum og blev nr. 2 i La1 med 68% og nr. 2 i La2 med 65%. Stort tillykke.
 
Rikke Gregersen og Superior var også i Egum hvor de skulle have deres Mb0 debut. Det blev til flotte 66,9% og en flot 2. plads. Stort tillykke.
 
Og sidst men ikke mindst, Gb's eneste springrytter Johanne Sørensen og hendes nye pony Cappution fik en flot 0 runde sløjfe i Ld og en flot 6. plads i Lc spring.
 
Stort tillykke til alle de dygtige rytterer.
 
16.11
Denne lørdag var baby til C-stævne i Nr. Åby og skulle gå Mb0 igen. en helt super tur hvor Ch'erne begynder at flyde bedre på banen. Han blev belønnet med 69% og en 2. plads.
 
 
11.11
Denne weekend skulle Wing gå årets sidste stævne, inden vi går i vinterhi og i skarp træningslejer inden en, forhåbntlig debut i Inter 1. først på sæson 2014, hvis alt går efter planen.
 
Denne weekend kørte vi til Grindsted Rideklub, som afholdte C-Stævne. Wing var rigtig fin kun med et par enkelte små ting, og blev belønnet med 66,6% og en 2. plads kun 2,5 point fra 1. pladsen, så en dejlig måde at gå på vintertræning, frem mod næste års spændende oplevelser.
 
 
1-3/11
Denne weekend, havde jeg pakket Wing og mor, og var kørt til Helsinge i nordsjælland, hvor Heslegårds Sportsrideklub afholdte et super flot B-Stævne. Stævnet var velorganiseret og blev afholdt i super flotte omgivelser.
 
Wing tog den lange køretur, græskar, publikum etc, i stiv arm og er en fornøjelse at have med som altid.
 
Fredag red vi PSG, hvor vi red en fin tur med en lille fejl i den fri skridt, og blev belønnet med 66,6% og endte ca. 1,5% fra placering i et rigtig hårdt felt som bla. talte flere dygtige YR rytterer, samt vinderen og flere af de placerede i 3. Kval. af Bundgårdbyg, så en ganske fin start på stævnet.
 
Lørdag red vi en kanon tur, dog indsneg der sig en lille fejl i det sidste ch. i serien og en kæmpe misforståelse i den sidste fri galop, som desværre gav et par 3 taller, men vi blev belønnet med 66,03% og blev placeret som 2. uplaceret kun ganske få point fra placering, så rigtig øv øv med sådan en dyr fejl.
 
Søndag red vi Ma2, det er kun 2. gang vi rider denne klasse. Vi havde en rigtig fornuftig tur, og blev belønnet med 67.3% og endte som 1. uplaceret kun 2 point fra 3. pladsen og 5 point fra 2. pladsen, så det var simpelthen så tæt på det var blevet en helt fantastisk weekend.
 
Men 3 ture til over 66% i et stærkt felt, har virkelig givet blod på tanden til en god lang vintertræning, for at få forbedret nogle af de småting, som stadig mangler i programmerne, så tror jeg virkelig på det bliver rigtig rigtig godt.
 
Denne weekend var Jane Heede og Paranka også til start i Egum til C-stævne, hvor det blev til en flot 5. plads i La2 med 65% Stort tillykke.
 
24-26.11
Denne weekend skulle baby have hans Mb0 debut ved C stævne i Silkeborg. Fredag blev det til en rigtig fin tur uden de store fejl og det blev belønnet med 68% og en 1. plads. Søndag blev det igen til en rigtig fin tur og det blev til 65% og en 4. plads. Fin debut og med noget mere styrke og rutine bliver det rigtig fint.
 
 
20.10.13 
Puha, hvor løber dagene bare hurtigt for tiden, men regner med at det er fordi jeg er omgivet af søde mennesker, dejlige heste som udvikler sig helt vildt for tiden og super dygtige rytterer. Jeg er kommet lidt bagud med opdateringer for de sidste par weekender men det vil jeg da lige forsøge at opsummerer på, beklager det ikke bliver helt kronologisk:
 
4-6/10 13 
Var Wing til start til B-Stævne i Ikast og han var virkelig flyvende.
Fredag (georg) fik vi redet lidt forsigtigt, men uden de store fejl. Vi red 63,6% og endte lige under midten.
 
Lørdag klappede det hele på banen og jeg fik redet til hele vejen rundt, og det blev honoreret med 67% i Ma1 og den utaknemmelige placering som 1. uplaceret, men var bare så glad og stolt over vores tur, så det betød egentlig ikke så meget.
 
Søndag gik Wing igen en super tur i hans Ma2 debut. Dog misforstod vi hinanden i den ene galoppirouette, dette udløste 2 stk 1 taller og et 2 tal fra dommerne, og da det er en dobbeltkarakter, var det virkelig dyrt. Igen blev vi honoreret med 63% og en placering midt i feldtet og med den fejl var det helt tilfredsstillende.
 
19-20/10 13
Var Wing ingen afsted, denne gang til kursus hos Jørgen Rask, og det var som altid inspirerende og dejligt at få nogle nye input til den daglige træning.
 
Det næste som står for døren, er den kommende weekend ( 27-28/10), hvor Baby skal have sin Mb0 debut og Wing igen skal gå Ma1 og georg så det bliver spændende.
 
Derudover har Pigerne også været til stævne og det er blevet til følgende placeringer:
 
5-6/10 13 
Victoria Kirchoff og Starly blev nr. 3 i Lc% klasse til E-Stævne i Hedensted med 68,330%.
 
Gitte Vikkelsø red ligeliges i Hedensted på Moulin Rouge og det blev til en 1. og 2. plads i La1-3% klasse med 65,39% og 65,35%.
 
12-13/10
Line Larsen og nik blev nr. 2 i 2. Afdeling af kommunemesterskabet med 71,03% i la2 og avancerede dermed fra en 6. Plads fra 1. Afdeling til en samlet 3. Plads.
 
Jane Heede og Paranka blev nr. 2 i la2 med 65,86%
 
Gitte Vikkelsø og Moulin Rouge blev nr. 1 i La1 med 70,38%.

Victoria Kirchoff og Quick Brown Lady Z. blev nr. 1 i Ld2 med 75%.
 
 
Bettina Kristensen blev nr. 3 i La2 med 64,82%.
29.09.13Lazio i daglig træning
Så har Gb-Dressage inge haft en rytter til stævne. Denne gang var det Mikela Rossel og Lazio som var til C-Stævne i Bording. De leverede et super ridt i PRI som blev belønnet med hele 69,25% og en 5. plads og ekvipagen er nu kvalificeret til B-Stævner.
 
Kæmpe stort tillykke.
 
22.09.13
Så har Gb-Dressage endnu engang haft nogle super dygtigt rytterer afsted til stævne.
 
Gitte Vikkelsø og Moulin Rouge var til D-Stævne i Egum og Debuterede i La1-3% klasse, hvor det blev til en super flot sejer med 68,270%.
 
Victoria Kirchoff og Quick Brown Lady Z vandt LD12% klasse med 72% i LD2.
 
Stort tillykke :o)
 
 
08.09.13
Så er endnu en dejlig stævneweekend for Gb-Dressage slut. Denne weekend havde jeg valgt at tage Wingman og Delfi med til Elitestævnet på Vilhelmsborg.
 
Wingman skulle gå Ma1 samt have debut i Prix St. Gerog. Fredag gik han 65% i Ma1 og endte lige uden for placering. Lørdag blev travturen lidt slap og der var lidt små fejl i Geo'en og det blev til 63%. Søndag klappede turen i Geo rigtig fint og det blev til 66% og vi endte lige uden for placering i et super stærkt felt.
Så nu skal vi hjem og træne noget mere, og have et bedre flow i programmet, så tror jeg det bliver rigtig godt.
 
Delfi skulle gå 6-7 års youngsters. Der var opvarmning fredag i Mb0, hvor hun gik en rigtig fin tur til 67% kun 1,5% fra placering, i et felt som bla. talte avlshingste og UVM deltagerer.
Finalen gik Søndag i Mb0, Delfi var desværre lidt træt og lidt mærket af at have boet i stævneboks i 3 dage. Så der indsneg sig lidt rigeligt med fejl. Det blev til 65%, kun 2% fra placering, rigtig ærgeligt for med en tur som om fredagen, havde det været  realistisk, at den kunne have placeret sig i det stærke feldt.
Så alt i alt en rigtig pæn landsstæve debut for en 6 års hest, som kun har gået ganske få stævner og endnu færre Mb klasser endnu.
Nu står den på lidt ferie til Delfi og så fortsætter træningen med at styrke hende frem mod en Ma debut, forhåbentlig først på næste sæson.
 
I det store hele har det været en super weekend. Dejligt at ride ved et velkoordineret stævne, i flotte rammer, på nogle dejligt baner. Og fedt med 2 heste som er totalt uimponeret over rammerne og alt tomulten.
 
 
En anden af Gb's rytterer har også været til stæve. Victoria Kirchoff og Quick Brown Lady Z, opnåede en flot 1. plads i Ld% klasse med 72%- Stort tillykke.
 
 
31.08.13
Denne weekend har stået i Billund Rideklubs tegn. Det var Delfi og Baby som var med. Og begge heste brillierede som altid med super flot opførsel og flotte resultater.
 
Baby gik La5 til 75% og blev nr. 2
Delfi gik Mb0 til 70,5% og blev ligeledes nummer 2. med bla. 8 i fri skridt og 7 og 7,5 i changementerne.
 
En ganske flot præstation af 2 6 års heste.
 
Rikke Gregersen og Superior var ligeledes i Billund hvor det blev til en flot 7. plads i La5 med 70%- stort tillykke.
 
30.08.13
Så har vi modtaget vores super lækre sponsorunderlag RBH underlag med Horseshop som sponser, vi siger Tusind tusind tak. I kan se mere på www.horseshop.dk
 
 
24.08.13
Mikela Rossel og Lazio har været til stævne i Trøstruplund Rideklub, hvor det blev til en flot 4. plads i PRI med 63,875% Stort tillykke.
 
 
04.08.13
Så har Gb-Dressage igen været til stævne.
 
Denne gang var det kun mig som var afsted. Jeg havde Delfi med d. 3/8 13, hvor hun skulle have sin MB0 Debut. Og hun var sej som altid. Hun brillierede med 3 rene byt (det 4. var en pilot fejl) og blev honoreret med ikke mindre end 69% og en flot 2. plads. Er så spændt på hvad DSA dommerne siger til hende sidst i August. Den er bare en stjerne den hest.
 
Wingman var også afsted for 1. gang siden han kom hjem fra Tyskland. Han gav en super ride tur men en kæmpe ro og overblik. Han blev honoreret med hele 70,36% i MB3 og blev nr. 2 lige efter en Blue Horse hest, så det må siges at være en helt godkendt stævne start igen.
 
 
17.07.13
D. 14-17/7 13 deltog flere af Gb-Dressages dygtige ryttere ved Jysk Rideuge i Silkeborg og det blev til følgende resultater.
 
Line Larsen og Nik Høj opnåede:
 
LA1: 4. plads med 67,11%
LA2: 4. plads med 67,93%
LA1: 7. plads med 66,54%
LA2: 8. plads med 67,07%
 
 
Rikke Gregersen og Superior opnåede en flot 7. plads i deres La5 debut med 69,67%
 
 
Jeg var også selv afsted, for første gang siden jeg blev opereret. Jeg havde taget Vandkærs Delfi med som skulle gå sit første udendørs stævne og Moselunds Dominic aka Baby, som ikke har gået stævne siden November måend, og de to heste er simpelthen de bedste kammerarter man kan ønske sig, begge heste var flyvende og opnåede følgende resultater.
 
Baby:
LA4: 5. plads med 67,7%
LA5: 2. plads med 75,83%
LA6: 1. plads med 72,50%¨
 
LA5 og LA6 var Debut klasser for Baby.
 
Delfi:
LA1: 2. plads med 74,04%
LA2: 1. plads med 72,76%
LA1: 1. plads med 73,65%
 
 
 
 
 
 
 
 
 
I morgen d. 18.07 skal jeg til Tyskland og have hentet Wing hjem igen så er stalden fuldtalig igen, det bliver dejligt.
 
 
Der skal da også lige lyde en kæmpe tak til mit seje Crew som altid er på pletten og klar til at hjælpe.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tak for nogle dejlige dage og dejlig sommer til alle.
 
30.06.13
Så har GB-Dressage endnu en gang været rigtig flot repræsenteret på stævnebanerne. 
 
Mikela Rossel og Lazio var til C-stævne i Ebberup Rideklub. Hvor det blev til en super flot 4. Plads i PRI med 65,5% og ligeledes blev ekvipagen 1/2 B-Pony.
 
Line Larsen og Nik var til D-stævne i Boller, hvor det blev til en flot sejer med 70,00% i La12% klasse.
 
stort tillykke til begge seje piger :-)

22.06.13
Så har Gb-Dressage endnu engang været repræsenteret på stævne banerne.
Denne gang var det igen Jane Heede og Paranka som gjorde det super flot.
 
De skulle deltage ved deres 2. C-Stævne, som blev afholdt i Horsens.
Jane red La1 og 2. La1'en blev lidt forsigtigt og det blev til 64,8 og nr. 8 af 16 rytterer.
 
I la2'en fik Jane redet bedre til og det blev belønnet med en flotte 65.6% og en 4. plads.
Stort tillykke med Jane og Parankas første slølfe til C-Stævne.
 
Også Victoria Kirckhoff og Quick Brown Lady Z har været til stævne i Hedelykken, hvor det blev til at super flot 2. plads i Ld% klasse med 67,77%

 
16.06.13
Så har de seje tøser hos Gb-Dressage været afsted igen. denne gang til D-Stævne i Hedensted.
 
Jane Heede og Paranka red La2 til 67,9% og blev nr. 2.
 
Bettina Kristensen og T-Herta opnåede en flot 4. plads i Land og fritid Cup finalen med 66,3 samt en 3. plads i La2 med 67,3%.
 
Stort tillykke :o)
 
 
 
02.06.13 
Så er endnu en weekend hos Gb-Dressage gået igen med stor stævne aktivitet.
 
Rikke Gregersen og Superior blev placeret i deres La3 Debut med som nr. 5 med 68% til C-stævne i Billund.
 
Victoria Kirchoff og Straly, deltog ved E-stævne i Hedensted hvor det blev til en sejer i LD-LC showklasse med 70,83% og en 2. plads til Klubmesterskabet med 68,54%.
 
Sofie Bruun og Nørlunds Vivaldi havde stævne debut til stævnet i Hedensted og de leverede et flot ridt til 66,87% i LC1 og endte som 1. uplaceret i klubmesterskabet.
 
Derudover blev det også weekenden hvor jeg fik lov til at komme på hesteryg igen efter 3 måneders pause efter en operation, det var bare SKØNT, glæder mig til jeg er tilbage i fuld kampform igen.
 
 
20.05.13
Så ankom der en ny opstalder til Gb-Dressage. Det er Dennie og hendes skønne hest Arando. Vi byder dem rigtig hjertlig velkommen og håber de begge falder godt til hurtigt.
 
19.05.13
Igen i dag var der Gb ryttere på stævnebanen i Horsens. Denne gang var det victoria Kirchoff med ponyen Quick Brown Lady Z som blev nr. 3 i LD12% klasse med 68%.
 
Margit Gregersen og hesten Chanel skulle ride 2. del af kommunemesterskab og endte på en super flot samlet 3 plads med et ridt til 66,89%.
 
Stort tillykke
 
18.05.13
Så kom sommeren rigtigt til Danmark og for de søde piger fra Gb-Dressage stor den på stævne i Horsens rideklub og de klarede sig rigtig rigtig flot.
 
Bettina Kristensen og T-Herta opnåede en 5. plads i La12% klasse med 65,18%.
 
Jane Heede og Paranka opnåede en 2. og 3. plads i La12% klasse med 66,7% og 66,5%.
 
Margit Gregersen og hesten Chanel opnåede en 2. plads i 1. afdeling af kommunemesterskabet med 64,3%
 
Stort tillykke til dem alle sammen.
 
Dagen i dag blev ligeledes brugt af staldens super fotograf, Katja Ahrenfeldt til at forevige et par af hestene i stalden og resultatet blev som altid super flot. Her er et enkelt af de flotte billeder.
 
 
16.05.13
I dag gik turen til Mors for at besøge Moselunds Dominic (aka baby) som pga. nedenstående er i arbejde hos Per Skjærbæk på Stutteri Preiss. Det var Lars Bækgård som viste baby frem i det daglige arbejde og det var en fornøjelse ud over alle grænser at se baby arbjede. Han er så glad og godt tilpas og viser rigtig godt takter frem mod årets MB debut lidt senere på året. Fantastisk at sende sin hest i arbjede og komme og gense så glad og veltilpas en hest.
Men men men jeg GLÆDER mig til at kunne heste mine heste hjem igen og selv komme i sadlen igen, det er virkelig savnet.
 
04.05.13
Denne dag stod på et roadtrip til tyskland og hilse på Wingmann som er i arbejde hos Lotta Rask mens jeg kommer mig oven på en hofteoperation. Det har været en fantastisk dag og Wing trives og har det godt. Lotta syntes han gør pæme fremskridt og er godt tilfreds med ham i det dagligt arbejde. Så når jeg ikke selv kan ride pt. er det er super sted han er havnet.
 
 
14/4 13
I dag deltog Margit Gregersen og Hesten Minuet skovly ved d-stævne i Vejle, hvor det blev til en flot 3. plads med 68 % i Lc3.
 
12/4 13
Så kom der er lille hilsen fra Wingman som er sendt  i træningi Tyskland hos Lotta Rask da jeg pt ikke kan ride. Alt går godt og han trives rigtig fint, men det er rigtig hårdt at undvære hestene når man plejer at have dem lige rundt omkring sig hele tiden. glæder mig til jeg kan hente dem hjem igen. Lotta sendte dette billede og det kan man da kun blive glad for at se :o)
 
 
 
 
 
28/3 13
Så er der igen kommet en ny spændende hest i stalden.
 
Denne gang er det Mikela Rossel og hendes forældre som har købt den spændende 6 års vallak Nestor, fra Per Skjærbæk, på Mors.
 
Nestor er efter BH Diamond Dancer/ Negro. Vi glæder os til at se dem på stævnebanerne i løbet af foråret og forhåbningen er, at de skal ud og gøre sig gældende i Junior klasserne i 2014.
 
24/3 13
Victoria Kirchoff og Quick brown lady Z til d-stævne i Skovly hvor det blev til en 5. plads i LD% klasse.
 
1-2/3 13
Wingman var med til landsstævne i Sundeved, han skulle starte 2 mb'er. Begge mb'er blev der lidt for mange fejl og lidt spændinger. Men alligevel blev Wing belønnet med 65,6% og 64,7% og endte lige unde for placering begge dage. Så alt i alt en godkendt præsatation.
 
16-17/2 13
Denne weekend stod på kursus hos Jørgen Rask. Det er som altid spændende og lærerigt, det var Wing som var med og der blev arbejdet på roen i serier og piruetter så det bliver spædende at komme hjem og arbejde videre med.
 
9/2 13
Wing gik stævne i Egum en Ma1. Han bliver stadig lidt for ivrig og selvtænkende i galopturen som gav lidt dyre fejl og en tur til 62,7% så vi må ud og øve os noget mere
 
2-3/2 13
Så har weekenden budt på stævne igen. Denne gang, havde jeg Line Larsens Nik-høj med til c-stævne på Hedensted Rideklub. Han gik La1 og 2, han klarede det rigtig udemærket selvom han havde lidt store øjne. Det blev til en 6. plads i la1 med 67% og en 3. plads i la2 med 66%.
 
Derudover kom Wingmans stævnesæson også i gang på en rigtig pæn måde. Det blev til en 6. plads i Mb2 med 66,7% i et usædvanligt hårdt feldt, med bla. Blue Hors heste. Søndag havde vi Ma1 debut, Wing blev lige lidt selvtænkende i galop turen og der indsneg sig lidt fejl pga. den manglende rutine. Men det blev alligevel til 61,7% og 1. uplaceret med 4 point, så glæder mig vi får lidt mere rutine så tror jeg det bliver rigtig godt.
 
12/1 13
Så kom endnu en ny og spændende hest i stalden. Denne gang er det Katja Ahrenfeldt som har købe den 5 års Camarro SR efter Kaiser Wilhelm/ Loran. Camarro er købt hos Team Møllen i Christiandfeldt. Vi glæder os til at følge Katja og Camarro i den daglige træning og til en masse stæver i de kommende år.
 
4-5/1 13
Så blev stævesæsonen 2013 skudt igang med manner. Det var i Fredericia rideklub d. 4 og 5 Januar 1. stævne skulle rides. Det var Line Larsens Nik Høj og Delfi som jeg skulle have med i byen og de klarede alt inklusiv den meget pyntede og svære hal at ride i til UG.
 
Nik gik fredag La1 til 69,7% og blev nr. 10 af 24, Delfi gik samme LA1 til 76% og blev nr. 2.
 
Lørdag gik begge heste LA2. Nik gik 71% og blev nr. 4 og Delfi gik 75% og blev nr. 2.
 
Så en super fin start på sæson 2013/
GB-Dressage APS | CVR: 30818261 | Gretbjergvej 30, 8722 Hedensted - Danmark | Tlf.: 20485911 | postmaster@gb-dressage.dk